Kenttien varaus ja ohjeet

KENTTIEN KÄYTTÖ

Pelaajat voivat varata Konnarin hiekkatekonurmikenttiä.

Kenttävuorot varataan Grilliltä, Evontie 1 (kirkon vieressä), puhelin 040 1694 469. Kenttien avain noudetaan vuoron alkaessa Grilliltä ja samalla suoritetaan kenttämaksu.

Grilli on avoinna ma-la klo 10–22 ja su klo 12–22. Jos haluaa aloittaa pelaamisen aikaisemmin, niin varauksen voi tehdä myös ennen grillin avaamista. Tällöin avain on haettava edeltävän päivän illalla ja palautettava tavalliseen tapaan vuoron jälkeen avoinna olevalle grillille.

Avain on noudettavissa Grilliltä. Vuoron päätyttyä avain palautetaan välittömästi.

Kentät on harjattava aina ennen pelivuoron loppumista. Kentät harjataan reunoilta keskustaa kohti.

Lentopallokentän ohessa olevaa lyöntiseinää voi käyttää maksutta.

Grilliltä saa lainattua ilmaiseksi mailoja ja palloja.

Grilliltä saat edullisesti kylmät juomat mukaasi peliin. Pelin jälkeen voit nauttia grillillä maittavan energiatankkauksen laajasta valikoimasta.

PALLOTYKKI

Pallotykki sijaitsee uudessa sijainnissa kaudesta 2022, jotta jäsenet voivat vuokrata sitä helpommin.

Seuran täysi-ikäiset voivat vuokrata pallotykkiä. Varaukset tehdään grillille, josta saa avaimen pallotykkiä varten. Pallotykki sijaitsee tenniskenttien vieressä olevassa rakennuksessa, josta sen saa noudettua ja palautettua kätevästi.

Alla pallotykin käyttöohje. Pallotykkiä ei jätetä lataukseen vuoron jälkeen.

TENNISSEURAN PELIKAVERIN HAKUPALVELU

Haluaisitko pelata tennistä, mutta sinulla ei ole kaveria, jonka kanssa käydä pelaamassa? Tai haluaisit löytää monipuolisesti uusia haastajia?

Ei hätää – tähän auttaa Tennisliiton TennisHub-palvelu, jonne voit tehdä profiilin ja etsiä sopivan haastajan läheltä kotiasi. Lammin Tennisseura suosittelee kaudesta 2022 alkaen profiilin luomista palveluun.

https://www.tennishub.fi/

Jos et löytänyt palvelusta pelikaveria, niin voit ottaa yhteyttä tennisseuraamme, jolloin voimme auttaa löytämään sinulle tennisseuraa.