Tapahtumat ja kurssit

LAMMIN TENNISSEURAN TENNISPÄIVÄT 2022

Tennisseuran tennispäivä järjestetään lauantaina 13.8.
 
Ohjelmaan kuuluu pelaamista lohkoittain ja rentoa yhdessäoloa. Tennispään voi osallistua matalalla kynnyksellä kaiken tasoiset tenniksen harrastajat!
 
Seura järjestää tarjoilua. Miesten ja naisten sarjojen voittajat saavat lahjakortit. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan kaksi lahjakorttia. 
 
Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista. Osallistuakseen peleihin tarvitsee olla Lammin Tennisseuran jäsen. Tennispäivään voi tulla myös katsomaan pelejä ilman osallistumista.
 
Ilmoittautumiset seuran sähköpostiin 10.8 mennessä.
 
Tervetuloa!

ALAKOULUN TENNISKURSSI 2022

Lammin Tennisseura tarjoaa mahdollisuuden tenniksen harrastamiseen alakoululaisille suunnatussa tenniskouluryhmässä. Tenniskoulussa opetellaan tenniksen perustaitoja erilaisten leikkien ja pelien avulla koulun jälkeen. Samalla on myös tarkoitus nauttia liikunnan riemusta ja löytää uusia kavereita.

Alakoulun tenniskurssi sopii kaikille tenniksestä kiinnostuneille ja toimii hyvin myös tukilajina toiselle harrastukselle.

Alakoulun tenniskurssi alkaa elokuussa. Kurssi on tarkoitettu varsinkin luokille 4–6. Kurssin tarkoituksena on saada lapsille kivaa urheilullista tekemistä koulun jälkeen samalla oppien tenniksen perustaitoja.

Kurssi on ilmainen. Kurssille mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Opetuskertoja on yhteensä neljä.

Kurssi järjestetään kahden viikon ajan päivinä 16.8., 18.8., 23.8. ja 25.8 koulupäivän jälkeen.

Kurssilla opittujen tenniksen perustaitojen jälkeen on mukavampi pelata tennistä ja aloittaa mahdollinen uusi harrastus.

Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin. Järjestetään, mikäli osallistujia on tarpeeksi.

TENNISSEURAN JÄSENKURSSI 2022 (TÄYNNÄ)

Tennisseuran jäsenkurssi järjestetään viikonloppuna 2.7–3.7. Lammin tenniskentillä. Kurssi on tarkoitettu kaikentasoisille ja kaikenikäisille tennisharrastajille aloittelijasta aktiivipelaajaan. Valmentajaksi saadaan Stéphane Gouriou. Suomea puhuva Stéphane on toiminut Hämeenlinnassa tennisvalmentaja yli kymmenen vuoden ajan. Hän on myös suorittanut Suomen Tennisliiton seuravalmentajakoulutuksen (Taso 2) vuonna 2019.

Valmennukset pidetään laadukkaasti 4 hengen tasoryhmissä. Voit osallistua yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Ryhmäläiset saavat itse päättää mitä asioita harjoitellaan tuntien aikana. Kurssin hinta on 20 € per osallistuja.

Kurssilla on opetusta kahtena päivänä kaksi tuntia kerrallaan eli yhteensä neljä tuntia.

Hintaan sisältyy valmentajan palvelut, kenttämaksut, harjoituspallot ja tarvittaessa lainamaila. Kurssille osallistuakseen tarvitsee olla Lammin Tennisseuran jäsen. Jäseneksi liittyminen on helppoa, ohjeet http://www.lammintennisseura.com/jasenyys/

Kurssille voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia latsposti(at)gmail.com

Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, taitotasosi ja mahdollinen ryhmätoive. Junioreilta (alle 16-vuotta) lisäksi myös ikä.

Maksu suoritetaan tilille: FI10 4712 1020 0763 44

Viestiksi tulee merkitä ”tenniskurssi” ja osallistujan nimi.

Viimeinen päivä ilmoittautua ja maksaa kurssi on sunnuntaina 26.6.