Pallotykki

PALLOTYKKI

Harjoittele tennistä seuran Lobster Elite -pallotykillä, joka on monipuolisilla ominaisuuksilla varusteltu. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa:

  • Paranna lyöntejäsi ja reaktioaikaasi jopa 130 km/h nopeuksilla. Palautettavien lyöntien voimakkuus on säädettävissä 0–130 km/h välillä.
  • Jopa 60-astetta korkealta tulevat pallot auttavat sinua harjoittelemaan iskulyöntejä. Lyöntien korkeus säädettävissä 0–60 astetta.
  • Paranna kykyäsi palauttaa mitä tahansa lyöntejä, joissa on mukana ylä- ja alakierrettä. Kierteiden voimakkuus on säädettävissä.
  • Voit myös kehittää tenniskentällä liikkumista ja vastaamista erilaisiin lyönteihin, sillä pallotykin voi asettaa syöttämään palloja satunnaisesti järjestyksessä
  • Pallojen lähtöväli säädettävissä 2–12 sekunnin välillä.

Lisäksi pallotykin kanssa harjoitellessa saat tehokkaasti ison määrän toistoja. Pallotykin syötöt ovat laadultaan samanlaisia, jolloin harjoittelemasi lyönnit menevät parhaimmalla mahdollisella tavalla lihasmuistiisi.

Seuran seniorit voivat vuokrata pallotykkiä. Varaukset tehdään varausjärjestelmään. Pallotykki sijaitsee tenniskenttien vieressä olevassa rakennuksessa, josta sen saa noudettua ja palautettua kätevästi.

Pallojen maksimäärä on 150. Tennisseuralla on pallotykkivarastossa pallot valmiina pallotykkiä varten.

Alla pallotykin käyttöohje. Pallotykkiä ei jätetä lataukseen vuoron jälkeen.