TENNISKLINIKKA

TENNISKLINIKKA 2023 – Hyödynnä pallotykkiä tennisharjoittelussa

Tennisklinikalla keskitytään tiettyyn tenniksen osa-alueeseen.
 

Tennisklinikka tulee olemaan tennispäivän yhteydessä.

Tänä vuonna Lammin Tennisseuran tennisklinikalla keskitytään erittäin mielenkiintoiseen ja hyödylliseen tenniksen osa-alueeseen: pallotykin käyttöön tennisharjoittelussa. Tämä käytännönläheinen klinikka on suunnattu niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin tenniksen harrastajille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja ottaa harjoittelunsa seuraavalle tasolle.

Mitä odottaa tennisklinikalta?

Tennisklinikka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tutustua pallotykin käyttöön perusteellisesti ja oppia, kuinka se voidaan ottaa tehokkaasti osaksi omaa harjoittelua. Klinikka koostuu teoriaosuudesta, jossa käydään läpi pallotykin perusteet ja eri toiminnot, sekä käytännön harjoittelusta, jossa päästään testaamaan opittuja taitoja.

Kokenut klinikkaohjaaja opastaa osallistujia pallotykin eri toimintojen käyttämisessä, kuten pallon nopeuden, korkeuden, suunnan ja syötön vaihtelun säätämisessä. Lisäksi käydään läpi, kuinka pallotykkiä voidaan hyödyntää monipuolisesti erilaisten lyöntien ja pelitilanteiden harjoittelussa.

Tennisklinikan tavoitteena on, että osallistujat:

Ymmärtävät pallotykin perusteet ja sen tarjoamat mahdollisuudet tennisharjoittelussa.

Osaavat säätää pallotykin eri toiminnot ja hyödyntää niitä omien taitojensa kehittämisessä.

Pystyvät suunnittelemaan ja toteuttamaan omatoimisia harjoituksia pallotykin avulla.

Kenelle tennisklinikka sopii?

Tennisklinikka sopii kaikille tenniksen harrastajille, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi pelaaja. Pallotykin käyttö harjoittelussa auttaa kehittämään eri taitoja, kuten lyöntitekniikkaa, ajoitusta, liikkumista ja reaktionopeutta, joten kaiken tasoiset pelaajat hyötyvät klinikasta. Pallotykki myös mahdollistaa tenniksen yksinharjoittelun.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Kurssille voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia latsposti(at)gmail.com

Viimeinen päivä ilmoittautua on keskiviikkona 28.6.

Tule mukaan ja vie tennisharjoittelusi uudelle tasolle pallotykin avulla! Nähdään tennisklinikalla!