Yritysyhteistyö

YRITYSYHTEISTYÖ

Lammin Tennisseura on Lammin ja lähialueiden asukkaiden sekä alueen kesämökkiläisten oma tennisyhteisö. Me liikutamme kaiken ikäisiä harrastajia: lapsia, nuoria ja aikuisia. Kaikkia yhdistää kiinnostus tennistä ja liikuntaa kohtaan. Yrityksesi tuki on seurallemme erittäin tärkeää. Se mahdollistaa yhteisöllisen toiminnan kurssien ja valmennuksen muodossa. Lisäksi se mahdollistaa edullisen toiminnan ja auttaa varmistamaan myös vähävaraisten lasten ja perheiden mahdollisuuden tenniksen ja urheilun harrastamiseen. Hyvin ylpeitä olemme lisäksi siitä, että kumppaneittemme tuki mahdollistaa osaltamme alueen harrastusmahdollisuuksien ja hyvinvoinnin lisäämisen.

Yhteistyö Lammin Tennisseuran kanssa tarjoaa yrityksellesi erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa näkyvyyttä ja positiivista brändikuvaa alueellamme. Tarjoamme monipuolisia yhteistyövaihtoehtoja, jotka ulottuvat näkyvyydestä seuran nettisivuilla aina räätälöityihin mahdollisuuksiin, kuten yrityksen työntekijöille suunnattuihin ilmaisiin tennisvuoroihin hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja liikunnan harrastamiseksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kehittämään lammilaista tennis- ja harrastuskulttuuria kanssamme! Yhdessä voimme luoda entistä paremman ja aktiivisemman yhteisön kaikille alueen asukkaille sekä lisätä yrityksesi arvostusta alueella.