Seuravaatteet

SEURAVAATEET

Lammin Tennisseura on aloittanut yhteistyön Stadiumin kanssa. Yhtenä Pohjoismaiden johtavista urheilu- ja vapaa-ajan vaatekaupoista uusi kumppanuus tuo mukanaan merkittäviä etuja seuran jäsenille.

Stadium tulee toimittamaan seuravaatteet ja niiden tilaaminen hoituu Stadiumin verkkokauppa-alustan kautta. Pääosan seuravaatteista on suunnitellut Nike, yksi maailman johtavista urheiluvaatemerkeistä. Osan vaatteista on suunnittellut Craft, kunnianhimoisesti urheiluvaatteisiin erikoistunut ruotsalainen vaatemerkki. Stadiumin ansiosta jäsenemme saavat käyttöönsä korkealaatuiset ja tyylikkäät vaatteet, jotka on suunniteltu erityisesti tenniksen pelaamiseen.

Kannustamme LaTs jäsenistöä liittymään Stadiumin ilmaiseen kanta-asiakasohjelmaan, sillä sekä Stadiumin myymälöissä että verkkokaupassa on kanta-asiakas tarjouksia läpi vuoden. Kanta-asiakkaana voit myös tukea Lammin Tennisseuran toimintaa omien henkilökohtaisten Stadium ostoksien myötä. Kanta-asikkaaksi liittyminen on ilmaista eikä bonus tennisseuralle vaikuta omaan bonukseesi.

Tilaa seuravaatteet täältä

Lisätietoa Stadium Team Salesista heidän sivuiltaan