TENNISKURSSI

TENNISKURSSI – Mahdollistaja Linnasteel

Tennisseuran jäsenkurssi järjestetään viikonloppuna 10.6–11.6. Lammin tenniskentillä. Kurssi on tarkoitettu kaikentasoisille ja kaikenikäisille tennisharrastajille aloittelijasta aktiivipelaajaan. Valmentajaksi saadaan Stéphane Gouriou. Suomea puhuva Stéphane on toiminut Hämeenlinnassa tennisvalmentaja yli kymmenen vuoden ajan. Hän on myös suorittanut Suomen Tennisliiton seuravalmentajakoulutuksen (Taso 2) vuonna 2019.

Valmennukset pidetään laadukkaasti 4 hengen tasoryhmissä. Voit osallistua yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Ryhmäläiset saavat itse päättää mitä asioita harjoitellaan tuntien aikana. Kurssin hinta on 20 euroa.

Kurssilla on opetusta kahtena päivänä kaksi tuntia kerrallaan eli yhteensä neljä tuntia.

Hintaan sisältyy valmentajan palvelut, kenttämaksut, harjoituspallot ja tarvittaessa lainamaila. Kurssille osallistuakseen tarvitsee olla Lammin Tennisseuran jäsen. Jäseneksi liittyminen on helppoa, ohjeet http://www.lammintennisseura.com/jasenyys/

Kurssille voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia latsposti(at)gmail.com

Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, taitotasosi ja mahdollinen ryhmätoive. Junioreilta (alle 16-vuotta) lisäksi myös ikä.

Maksu suoritetaan tilille: FI10 4712 1020 0763 44

Viestiksi tulee merkitä ”tenniskurssi” ja osallistujan nimi.

Viimeinen päivä ilmoittautua ja maksaa kurssi on sunnuntaina 4.6.

Kurssin on mahdollistamassa hämeenkoskelainen sponsorimme Linnasteel. Linnasteel tekee teräshallit ja teollisuushallit, sekä muut toimitilat sertifioidun teräsrakentamisen ja kotimaisen osaamisen turvin. Linnasteel on toimittanut yli tuhat erilaista rakennusta eri puolille Suomea ja pohjoismaita.