Lammin Tennisseura ja LinnaSteel yhteistyöhön!

Lammin Tennisseura ja Linnasteel ovat lyöneet kättä päälle, ja olemme hyvin iloisia voidessamme ilmoittaa uudesta kumppanuudestamme Linnasteelin kanssa.
Tennisseuran puheenjohtaja Hanna Sarvi kommentoi yhteistyötä seuraavasti: ”Olemme todella innostuneita tästä yhteistyöstä. Hämeenkoskelta koko suomeen operoiva Linnasteel on laadukas ja arvostettu yritys, jonka kanssa on ollut erittäin sujuvaa tehdä yhteistyötä heti alusta alkaen. Linnasteelin avulla voimme laajentaa toimintaamme ja samalla pitää hinnat edullisina aikuisille ja junioreille. Linnasteelin tulo tenniskurssimme nimisponsoriksi on konkreettinen osoitus heidän halustaan tehdä tenniksestä kaikkien harrastettavissa oleva laji Lammin alueella.”
Linnasteel Oy:stä saat tarvitsemasi palvelun uutta toimitilaasi varten. Yritys suunnittelee, valmistaa ja rakentaa tilat avaimet käteen -periaatteella täysin valmiiksi tai ottaa hoitaakseen vain jonkin osan projektistasi tarpeen mukaan. Linnasteel on toimittanut yli tuhat erilaista rakennusta eri puolille Suomea ja pohjoismaita.
Linnasteeliltä Jussi Koskinen kommentoi: “Olemme yrityksenä tukemassa useita alueen urheiluseuroja ja haluamme kannustaa erityisesti lapsia ja nuoria urheilevaan elämäntapaan sekä aikuisia työkunnon ylläpitoon urheilun avulla. Tennis on lajina loistava, yksinään tai muiden lajien rinnalla harrastettavaksi, mielenkiintoinen ja monentasoiselle pelaajalle sopiva. Lisäksi Lammin kenttä on hyvällä paikalla, hyvässä kunnossa ja helposti varattavissa netin kautta. Suosittelemme myös uusia pelaajia tulemaan kokeilemaan lajia”
Lämmin kiitos Linnasteelille heidän tuestaan ja luottamuksestaan. Innolla odotamme, miten pääsemme kehittämään tulevaisuudessa toimintaamme tämän uuden kumppanuuden myötä. Yhdessä Linnasteelin kanssa haluamme olla tekemässä tenniksestä entistäkin suuremman osan Lammin sykettä!