Lammin Tennisseura Ja Stadium aloittavat yhteistyön

Lammin Tennisseura on aloittanut yhteistyön Stadiumin kanssa! Yhtenä Pohjoismaiden johtavista urheilu- ja vapaa-ajan vaatekaupoista uusi kumppanuus tuo mukanaan merkittäviä etuja seuran jäsenille.
Stadium tulee toimittamaan seuravaatteet ja niiden tilaaminen onnistuu Stadiumin verkkokauppa-alustan kautta. Pääosan seuravaatteista on suunnitellut Nike, yksi maailman johtavista urheiluvaatemerkeistä. Osan vaatteista on suunnittellut Craft, kunnianhimoisesti urheiluvaatteisiin suhtautuva ruotsalainen vaatemerkki. Stadiumin ansiosta jäsenemme saavat käyttöönsä korkealaatuiset ja tyylikkäät vaatteet, jotka on suunniteltu erityisesti tenniksen pelaamiseen.
-Yhteistyö Stadiumin kanssa mahdollistaa Lammin Tennisseuralle erittäin laadukkaat Niken ja Craftin seuravaatteet. Yksi yhteistyön positiivisista puolista on, että kaikki vaatteisiin liittyvät asiat hoidetaan kokonaan Stadiumin toimesta, jolloin se ei sido tennisseuran resursseja esimerkiksi varaston muodossa. Tämä yhteistyö on luonnollinen askel tennisseuran toiminnan muuttuessa pelkkien kenttien hallinnoimisesta kohti monipuolisempaa ja kokonaisvaltaisempaa tennisseuraa, Lammin Tennisseuran hallituksesta Jaakko Aalto valottaa sopimuksen taustoja.
-Olemme Stadiumilla ylpeitä alkavan yhteistyön johdosta Lammin Tennisseuran kanssa. Nykyaikainen konseptimme tuo LaTs jäsenistölle helpon ja nopean toimitusketjun seuravaatteiden osalta. LaTs malliston tyylikkäät ja tennikseen käytännölliset seuravaatteet varastoidaan pääosin Stadiumin omalla keskusvarastolla ja tehokkaan konseptimme myötä saamme toimitettua käyttövalmiit vaatteet Lammille noin yhdessä viikossa, Stadium myyntiedustaja Aku Zidani kertoo.
Kannustamme LaTs jäsenistöä liittymään Stadiumin
ilmaiseen kanta-asiakasohjelmaan, sillä sekä myymälöissämme että verkkokaupassamme on hyviä kanta-asiakas tarjouksia läpi vuoden. Kanta-asiakkaana voit myös tukea Lammin Tennisseuran toimintaa omien henkilökohtaisten Stadium ostoksien myötä. Toivotamme Lammin Tennisseuran ja sen jäsenistön lämpimästi tervetulleeksi Stadium perheeseen! jatkaa Aku Zidani.
Kun olet Stadiumin kanta-asiakas ja valitset tuettavaksi seuraksi Lammin Tennisseuran kaikista ostoksista Stadiumilta tilittyy bonusta Lammin Tennisseuralle. Kanta-asikkaaksi liittyminen on ilmaista eikä bonus tennisseuralle vaikuta omaan bonukseesi.
 
Lisätietoja: https://www.lammintennisseura.com/seuravaatteet/